donderdag, september 29, 2005

welkom

'Als je mee wil doen in de politieke wereld moet je duidelijk en herkenbaar zijn'.
Deze kreet hoor je steeds vaker. Maar hoe moet je met je goede ideeen zoveel mogelijk mensen zien te bereiken Zeker met de komende verkiezingen in het verschiet is dit een punt dat veel aandacht nodig heeft.
Als kleine lokale partij "Unie Gemeentebelangen" moet je opboxen tegen de grote partijen. De grote partijen met ieder vijf zetels in de gemeenteraad krijgen zoveel meer aandacht in de media, vaak wel terecht maar ook vaak onterecht.

Unie Gemeentebelangen heeft in de afgelopen periode steeds weer aandacht gevraagd voor problemen die in de samenleving spelen. Unie Gemeentebelangen heeft aangedrongen op duidelijkheid als die niet werd gegeven. Als het voor ons niet duidelijk is hoe een plan, zolals bijvoorbeeld het MFC, er financieel uit komt te zien kunnen wij onze goedkeuring niet geven. We zijn met overheids geld bezig en dan is het dubbel oppassen. Je kunt iedere Euro maar een keer uitgeven.

De weblog moet voor dit soort zaken uitkomst bieden. We kunnen voor mensen die geinteresseerd zijn in de politieke zaken die in Urk spelen duidelijkheid geven. Burgers die niet zozeer in politiek maar meer in computermogelijkheden geinteresseerd zijn kunnen we toch bekend maken met de ideeen van Unie Gemeentebelangen.
Vanaf vandaag zullen we u regelmatig op de hoogte houden van alles wat er speelt op het politieke toneel van de gemeente Urk en vooral wat Unie Gemeentebelangen daar van vindt.

3 Comments:

At 10:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 11:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hallo Jannie, hier even een berichtje van je mannetje. Je bent nu met een weblog begonnen dus ook volhouden he, want we zitten voor de verkiezingen hoor.
Succes met je blog.
Jacob

 
At 4:12 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jannie, je weblog ziet er nu al prachtig uit dus dat beloofd wel wat, ik ben er trots dat op dat jij het nieuwe gezicht van onze partij bent.
Succes en ga zo door.
Roelof

 

Een reactie posten

<< Home